Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Tectonik Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gheata sintetica tectonik-ice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gheaţa sintetica tectonik-ice™ este cea mai buna alternativă la ora actuala la gheaţa naturală. Tehnologiile moderne permit realizarea unor suprafeţe sintetice pe care alunecarea patinelor are un comportament similar celui obtinut la alunecarea pe gheaţa naturală.

Corect intreţinută gheaţa sintetica isi pastreaza caracteristicile neschimbate pe toata durata de viaţa.
Alunecarea este circa 90% din cea a gheţii artificiale proaspăt lustruită. In timp ce gheaţa naturală dupa cateva ore de patinaj ajunge la 80% din caracteristicile iniţiale (si trebuie din nou lustruită) gheaţa sintetică işi păstreaza constanta alunecarea.

Rezistenta mecanica a suprafeţelor sintetice tectonik-ice la factorii distructivi este remarcabilă. Nu pot fi sparte sau crăpate, nu corodeaza si sunt rezistente la agenti chimici. In plus, un factor extrem de important, intregul sistem tectonik-ice nu este absolut deloc poluant, comparativ cu sistemele clasice frigorifice, recunoscute pentru inaltul grad de poluare pe care il generează.

Insa cel mai important avantaj al suprafetelor sintetice tectonik-ice este că pot fi patinate in orice anotimp indiferent de vreme.
Din Gura in Gura